slhrendeit
Kuharski nasveti

Kuharski nasveti (6)

Kako pripravimo ribjo osnovo ali ribji fond?

V lonec (najbolje čim širši in ne previsok) damo le toliko vode, da je pokrito dno. Ko voda zavre, do polovice posode natresemo pod mrzlo vodo

Pri pripravi jedi iz surovih rib je vedno pomembno, da uporabimo čim bolj svežo ribo.

Svežo ribo boste prepoznali po nekaj značilnih znakih:

Pri pripravi jedi se uporabljajo mehanski, toplotni in dopolnitveni postopki.

Začetki kuhanja segajo v čas, ko je človek odkril ogenj. Takrat se je začela toplotna obdelava mesa. Meso je pekel na vročih kamnih in

Novo na portalu

cache/resized/1f9bca05d94d2c9af1beca097383b5ce.jpg
Suhi zid dogaja
cache/resized/b06254c35de4a4cf87b8790b9dcff797.jpg
Suhi zid dogaja
cache/resized/b9f4d281083803b51c2031c248bcc007.jpg
Zgodbe (in spomini)
cache/resized/e89debf0bc26132b7711897cf7afb817.jpg
Suhi zid dogaja
cache/resized/fa7ca7407ec76c732a6ddca53f5fc8ed.jpg
Zgodbe (in spomini)
cache/resized/d5e028f3e7ec937e931e0d43d3165cfd.jpg
Suhi zid dogaja

Na strani je 118 gostov in ni članov .

Top