slhrendeit

Kozmetični atelje Darja

Lepota narave se spreminja z letnimi časi. Spreminjamo se tudi ljudje. Leta nam prinašajo izkušnje, življenje pa neizbežno pušča sledi na naši koži. Včasih si želimo podobe skrite v nas, brez sledi, ki jih pušča življenje. Pridite po svežino, ki se želi približati vašemu telesu in obrazu.


Nudijo vam: nego obraza, specialne nege obraza, nege telesa, presoterapijo, masaže, depilacije, manikuro, pedikuro, make –up, tehnologijo plazme (uporabljajo za odstranitev permanentnega make-upa in tetovaž, neinvazivno korekcija vek, pigmentnih madezev, bradavic, strij, brazgotin).

Mična dekleta s popolnimi postavami ponovno krasijo naslovnice tiskanih in spletnih medijev, vi pa v rokah držite neko razvlečeno majico, ki vas spremlja že leta... in vse to le zato, ker se prepričujete, da je nadvse udobna. Lahko vam prišepnemo, da je daleč najbolj udobno čvrsto, postavno in zdravo telo, kar vrhunsko vpliva tudi na vaše počutje. Na herojski način, v boju proti odvečnim centimetrom, maščobnim blazinicam in prevelikim konfekcijskim številkam, vam bo z veseljem priskočil kozmetični atelje Darja. Poleg izgube nezaželjenih dodatkov pa bo vaše telo navdahnjeno z energijo in bilo usmerjeno k večji aktivnosti ter okrepitvi imunskega sistema, zaradi prečiščevalnega učinka. Hitro po svoj termin, ker se poletje že oglašuje na velikem zvonu :)

Pri limfni drenaži je naprava zasnovana tako, da z natančno nadzorovanimi zračnimi pritiski pritiska na dele telesa. Možnost delovanja je na nogah, rokah, predelu pasu in zadnjice. Naprava infra rdeče toplote nudi segrevanje telesa z infrared toploto, kar še pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšanje obsega. Infrardeči grelci oddajajo energijo, ki prodira do 4 centimetre v telesno tkivo. Ogrevanje s pomočjo infrardeče toplote spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Notranje organe pa spodbuja k večji aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se izboljša. Telo se temeljito očisti in pomladi.

Vir:
http://1nadan.si/ponudba/Ljubljana/391/50-odst-popusta-tretma-popolnega-preoblikvanja-telesa-in-silhuete-kozmeticni-atelje-darja-placajte-42-50-za-celovit-tretma-presoterapije-infra-rdece-t?isPreview=False

http://www.izola.eu/index.php?page=documents&item=191&tree_root=5

Additional Info

  • Vrsta ponudbe: wellness
  • naziv informatorja: Darja Stušek s.p.
  • naslov: Ulica Okt. revolucije 2
  • Pošta: 6310 Izola
  • Telefon: np
  • GSM: 041 237 855
  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Read 854 times petek, 12 februar 2016 09:33